Wie zijn wij? -Cattery

English Gemany

Hallo! Mag ik mij even voorstellen ? Mijn naam is Josiane en ik woon samen met mijn man Jos in Diepenbeek ( Belgisch Limburg ) op slechts enkele kilometers van het prachtige domein van Bokrijk.
Enkele jaren geleden ben ik noodgedwongen moeten stoppen met mijn werk als onthaalmoeder. Ik heb dit 13 jaar lang met heel veel plezier en liefde gedaan. Ondertussen waren ook de kinderen het nest uitgevlogen en was het plots heel erg stil in huis. Na een tijdje kreeg ik erg veel last van “ het lege nest syndroom” en om die leegte een beetje op te vullen en weer wat meer leven in huis te brengen hebben we onze eerste Brit gekocht. Tabitha was een mooi en lief kitten en na een tijdje kwam Belleke erbij. Zo is stilaan onze cattery ontstaan. We zijn een kleine cattery met slechts 4 poezen en 1 kater.
Voor ons is het fokken van raskatten geen beroep maar een hobby. Al onze poezen beschikken over de gehele woning, hun gezondheid en welzijn komen voor ons op de eerste plaats. Zo krijgt elke poes maximum 1 nestje per jaar en worden de kittens met veel liefde en zorg grootgebracht.


mijn oudste zoon Gunther,kleinklind Tiebe en ik

 Als U op zoek bent naar een volwassen poes voor herplaatsing dan zult u die bij ons niet vinden......als een poes om welke reden dan ook niet geschikt zou blijken voor de fok, of daarvoor te oud wordt, dan wordt zij gesteriliseerd en blijft gewoon bij ons wonen. Indien wij ooit, na alles te hebben geprobeerd, genoodzaakt zijn om een poes te herplaatsen ( omdat zij zich niet langer goed voelt in de groep......) of wij hebben een jong volwassen kitten dat nog steeds op zoek is naar een liefdevolle thuis dan wordt er een herplaatsingspagina aan de site toegevoegd. Natuurlijk hopen wij dat we nooit een poes moeten herplaatsen!


Onze poezen en kittens beschikken over onze gehele woning, zo af en toe slaapt er zelfs een bij ons op bed. Onze poezen worden getest op F.I.V. , Fe.L.V. en in de nabije toekomst ook op H.C.M en P.K.D.
Wij zijn aangesloten bij de vereniging BCF


Onze kittens mogen pas naar hun nieuwe thuis als ze 13 weken oud zijn. Ze groeien op in huiselijke kring tussen onze andere poezen en onze twee hondjes Pepsi en Gini.
Ze zijn goed gesocialiseerd en kennen alle dagelijkse geluiden en gebeurtenissen. Ze zijn dan ook 3 maal ontwormd,2 keer ingeënt en volledig onderzocht door de dierenarts.
Ze krijgen bij hun vertrek ook een stamboom, garantie en kittenpakket mee. ( dit kittenpakket omvat een voedingspakket van Royal Canin , speeltjes , informatie , inentingsboekje , foto's , een attentie van de cattery..........)
Onze dieren zijn ook volledig vrij van parasieten ( vlooien,oormijt....). Tevens werken wij zoals de meeste cattery's met een contract. 


Onze poezen en kittens zijn ons enorm dierbaar dus mogen zij enkel bij liefdevolle mensen gaan wonen, die hen een goede en warme thuis kunnen bieden.
De medische zorg van onze cattery is in de goede handen van Inge Boere uit Bilzen ( www.dierenartsingeboere.be ) .


Als u vragen heeft mag u ons altijd mailen of bellen.